Hotel Casa Mureșan Brașov este amplasat într-o zona centrala și liniștită a orașului, cu patrimoniu turistic imens și bogat, la numai câteva minute atât de Gara Brașov cât și de centrul vechi al orașului, unde veți beneficia de una dintre cele mai bune oferte de cazare din Brașov.

Casa Mureșan întâmpină nevoile dvs de cazare, fiind singurul hotel din Brașov ce oferă servicii de 4 stele, dar menținând planul tarifar de 3 stele. Va așteptăm într-o structura noua, moderna cu o capacitate de 46 de camere, dotate conform standardelor europene.

Dotările camerelor de cazare se ridica la rangul unei unități de 4 stele, având sistem electronic de închidere și deschidere a ușii, baie proprie cu cabina de dus, uscător de par, minibar, cablu TV, internet gratuit, seif, balcon și lift.

Dacă planificați un eveniment business sau cazare, Hotel Casa Mureșan Brașov se va dovedi a fi gazda dumneavoastră în obținerea succesului, venind în întâmpinarea exigentelor dumneavoastră cu pachete personalizate pentru organizarea de conferințe, training-uri, întâlniri de afaceri, banchete si evenimente festive, total adaptate cerințelor dumneavoastră . Va punem la dispoziție 2 săli de conferința de 80 și 30 locuri, fiind echipate cu ecran de proiecție, video-proiector, flipchart, sonorizare și internet wireless.

Va așteptăm la hotelul din Brașov să vă convingeți de profesionalismul serviciilor noastre și de confortul de 4 stele pe care îl oferim.

Obiective turistice:
Biserica Neagra, Turnul Alb, Turnul Negru, Strada Sforii, Poarta Ecaterina, Tâmpa, Poiana Brașov, Cascada 7 Scări, Castelul Bran, Castelul Peleș.

Cazare Brașov de la 33 de euro fără taxe.