Daca planificati un eveniment important din viata dvs., Hotel Casa Muresan Brasov se va dovedi a fi gazda perfecta pentru dvs. ,venind in intampinarea exigentelor dvs cu pachete personalizate pentru organizarea de banchete ,evenimente festive, nunti , botezuri , total adaptate cerintelor dvs.Va punem la dispozitie 2 sali cu o capacitate de  80, respectiv 30 locuri.

Galerie FOTO

 

Meniuri

 

 

Salon Gold Etaj

 

OFERTA SPECIALA:

NUNȚI

Casa Mureșan vine în întâmpinarea dumneavoastră în acest an cu trei tipuri de meniuri de la 230 lei și cu doua săli de nunti cu o capacitate de 80, respectiv 30 locuri.

Tarifele incep de la 230 de lei.

Meniurile includ  patru feluri de mancare si bautura in functie de pachetul ales,huse scaune si funde asortate cu naproanele de pe mese ,doua camere miri si nasi,parcare pentru invitati si discount-uri considerabile la cazare pentru invitatii evenimentului.

Cadoul Casa Muresan pentru miri:

Consultanta legata de orice detaliu: invitatii, cocarde, marturii, aranjamente (florale, cu baloane, etc.), fantana de ciocolata, fotografi, echipa de filmare, muzica.
Reducere la cazare pentru invitati.

 

 

BOTEZURI

Deasemeni la Casa Muresan puteti organiza si botez iar pentru ca acest eveniment important din viata dumneavoastra sa fie cat mai reusit  va oferim diverse  pachete  de meniuri .

Tarifele incep de la 160 de lei.

Meniul de botez este compus din trei feluri de mancare ,bautura in functie de pachetul ales ,camera bebelus , vin spumant intampinare ,tort si fructe (in functie de pachetul ales).

La Casa Muresan puteti alege si urmatoarele servicii:

Decoruri,aranjamente florale,candy bar, fantana de ciocolata sau sampanie,foto video ,invitatii .

Va putem consilia sa alegeti formatia de muzica  sau DJ.

 

Contact si Rezervari

Adrian Muresan – 0744329310

[email protected]

Alexandru Laiu

[email protected]